ŞIRNAK / MERKEZ - Şehit Teğmen Şafak Evran İlkokulu

Velilerimize Yönelik Değerler Eğitimi semineri Yapıldı.

Değerler eğitimi; öğrencilere sosyal,ahlaki ve kültürel değerlerin kazandırılmasını amaçlayan süreçtir. Bireyin ya da toplumun  sahip olduğu bilgi,beceri,inanç,kültür,sanat vb. değerleri kendisinden sonra gelenlere aktarma ve bireyde davranış değiştirme süreci olarak da tanımlanabilir.

Değerler eğitimi kapsamında dürüstlük,saygı, hoşgörü,sevgi, yardımlaşma, çalışkanlık,empati,vizyon sahibi, inançlı ve kültürel değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek amaçlanır.

Bilinçli ve ahlaki değerlerine sahip nesiller yetiştirmek ve bu konuda aileleri de bilinçlendirmek amacıyla  velilerimize, Rehberlik Servisimiz tarafından Değerler Eğitimi semineri  verilmiştir. Semineri düzenleyen Okul Psikolojik Danışmanımız Uğur ARTUÇ'a teşekkür ederiz.

08-11-202308-11-2023

Yayın: 08.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 06:45 - Görüntülenme: 361