3/D Sınıfı Öğrencileri Okulumuzda Kütüphanenin Açılması Talebinde Bulundular.

Okul kütüphaneleri, bünyesinde yer aldığı öğretim kurumunun eğitim ve öğretim faaliyetlerini desteklemek için gerekli her türlü bilgi kaynağını sağlayan,düzenleyen ve etkin bir şekilde hizmete sunan bilgi merkezleridir. Kütüphaneler toplumsal bilgi ihtiyacını sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Öğrencileri sorumlu vatandaşlar olarak yaşama hazırlayan okulların temel yardımcısı olan, onları yaşam boyu öğrenme becerisiyle  donatan ve hayal güçlerini geliştiren bu kütüphanelerin eğitim-öğretim sistemi içerisindeki tartışılmaz yeri uzun yıllar önce kabul edilmiş; ülkemizde de bu yönde Cumhuriyetin ilk dönemleriyle birlikte çalışmalar başlatılmıştır.

3/D Sınıfı öğrencileri de Türkçe dersinde "Dilekçe Yazımı" ile ilgili yeterli bilgiye ulaştıktan sonra okulumuzda kütüphanenin açılması için dilekçe yazıp Okul Müdürümüze sunmuşlardır. Bu anlamlı çalışmadan dolayı 3/E Sınıf Öğretmeni Abdullah ARGİN'e ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

26-11-202326-11-202326-11-202326-11-2023

Yayın: 26.11.2023 - Güncelleme: 29.11.2023 19:41 - Görüntülenme: 365